Skoda superb date tehnice

Skoda Superb este un automobil de clasă medie produs de către producătorul ceh Skoda Auto. Acesta este cunoscut pentru combinația sa de lux, spațiu și tehnologie avansată. În acest articol, vom explora datele tehnice ale modelului Skoda Superb, precum și caracteristicile sale cheie care îl fac unul dintre cele mai populare vehicule din clasa sa.

Articolul prezentat este dovada colaborării fructuoase cu hotelvenuseforienord.ro

Motorizare și performanță

Skoda Superb vine cu o gamă variată de opțiuni de motorizare, pentru a satisface diversele preferințe ale clienților. Acestea includ motoare pe benzină, diesel și hibrizi plug-in. Iată câteva dintre cele mai notabile specificații tehnice legate de performanța sa:

Tip de Motor Putere Cuplu Transmisie
Motor pe Benzină Până la 272 CP Până la 350 Nm Automată cu dublu ambreiaj (DSG)
Motor Diesel Până la 200 CP Până la 400 Nm Automată cu dublu ambreiaj (DSG)
Hibrid Plug-in Până la 218 CP (motor combinat) Până la 400 Nm (motor electric) Automată cu dublu ambreiaj (DSG)

Aceste opțiuni de motorizare asigură atât o economie de combustibil excelentă, cât și o performanță impresionantă pe șosele.

Dimensiuni și spațiu interior

O caracteristică remarcabilă a Skoda Superb este spațiul interior generos pe care îl oferă. Acesta este unul dintre cele mai mari vehicule din clasa sa, ceea ce înseamnă că pasagerii și bagajele beneficiază de un confort sporit. Iată câteva date tehnice relevante:

Lungime Lățime Înălțime Capacitate portbagaj
4.869 mm 1.864 mm 1.468 mm Până la 625 litri

Cu aceste dimensiuni, Skoda Superb oferă un spațiu confortabil pentru pasageri și o capacitate generoasă de stocare a bagajelor, ceea ce îl face potrivit pentru călătorii lungi și utilizare zilnică.

Tehnologie și conectivitate

Skoda Superb este echipat cu o serie de caracteristici tehnologice avansate care îmbunătățesc experiența de condus și confortul pasagerilor. Acestea includ:

  • Sistem de infotainment cu ecran tactil
  • Asistență la parcare automată
  • Control automat al climatizării
  • Sistem de sunet premium
  • Conectivitate Bluetooth și Wi-Fi

Aceste caracteristici fac ca Skoda Superb să fie la curent cu cerințele tehnologice ale zilelor noastre și să ofere o experiență de conducere modernă.

1. Care este consumul de combustibil al Skoda Superb?

Consumul de combustibil poate varia în funcție de motorizare și condițiile de conducere, dar Skoda Superb oferă o eficiență excelentă a consumului de combustibil, în special în versiunea sa hibrid plug-in.

2. Cât de mare este capacitatea portbagajului?

Capacitatea portbagajului Skoda Superb este de până la 625 de litri, ceea ce este foarte generos pentru o mașină din clasa sa.

3. Ce sisteme de siguranță sunt disponibile pe Skoda Superb?

Skoda Superb vine cu o gamă completă de sisteme de siguranță, inclusiv frânare automată de urgență, asistență la menținerea benzii de circulație și controlul crucișării adaptative, pentru a asigura siguranța conducătorilor și pasagerilor.

În concluzie, Skoda Superb impresionează cu date tehnice solide, spațiu generos și tehnologie avansată. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil de clasă medie cu performanțe de top și confort de neegalat.

Vezi și:

Photo of author

Flave

Lasă un comentariu