Viermi paraziti, Meniu cont utilizator

Viermi si paraziți intestinali - tipuri, simptome, tratament - BeHealthy Viermii paraziti

viermi paraziti

Home » Stiinta viermi paraziti Viermii paraziți ar putea fi folosiți pentru prevenirea îmbătrânirii sau ameliorarea unor boli Viermii paraziți ar putea fi folosiți pentru prevenirea îmbătrânirii sau ameliorarea unor boli Astfel, există posibilitatea ca tratamentele restaurative viermi paraziti controlate cu viermi paraziți să prevină îmbătrânirea și să protejeze împotriva bolilor precum cele cardiace sau demența. Maeștri ai manipulării răspunsului imunitar Inflamarea asociată îmbătrânirii este considerată a fi un factor pentru boli majore, precum afecțiunile cardiace, demența, viermi paraziti, boala pulmonară obstructivă cronică, osteoporoză, boli ale ochilor asociate îmbătrânirii, dar și pentru o severitate crescută a simptomelor infecției cu virusul SARS-CoV O teorie ar fi că schimbările din microbiomul intestinal ar putea cauza inflamarea asociată îmbătrânirii, însă până acum nu a fost luat în considerare rolul organismelor care alcătuiesc macrobiomul, adică ecosistemul de macroorganisme, inclusiv viermii paraziți precum cestodele viermii plați sau nematodele viermii cilindrici.

viermi paraziti

Viermii paraziți au infectat oamenii de-a lungul întregii istoriei viermi paraziti, astfel devenind maeștri ai manipulării răspunsului nostru imunitar. În schimb, oamenii au dezvoltat niveluri de toleranță la prezența acestora.

viermi paraziti

Ce efecte au avut infecțiile naturale și intenționate cu viermii paraziți În articolul publicat recent, Zhang și colegul său David Gems, au analizat dovezile pentru terapia cu viermi paraziți în două cazuri: pentru tratarea tulburărilor viermi paraziti cunoscute, precum boala celiacă, și pentru stoparea sau încetinirea viermi paraziti asociate îmbătrânirii ca parte din procesul de îmbătrânire.

Cercetătorii au dezvăluit modul în care pierderea viermilor paraziți a fost până acum asociată cu o varietate de boli inflamatorii, inclusiv astm, scleroză multiplă, diabet, poliartrită reumatoidă, boli inflamatorii intestinale și dermatita atopică.

viermi paraziti

Unele studii au arătat că infecția naturală cu viermii paraziți poate ușura simptomele bolii, spre exemplu în cazul dermatitei și a sclerozei multiple, în timp ce alte studii pe animale au sugerat că infecția intenționată cu viermii paraziți ar putea avea beneficii.

Această strategie a fost testată recent la șoareci și a prevenit declinul asociat cu îmbătrânirea.

viermi paraziti

De asemenea, experimentul viermi paraziti fost efecte benefice asupra țesutului adipos, care este considerat a fi o sursă majoră de inflamare asociată îmbătrânirii, potrivit MedicalXpress. Vă mai recomandăm să citiți și:.

Mai multe despre acest subiect