Remedii papiloma. Virusul HPV Tratament Naturist

Tratament natural HPV, papilloma virus uman

remedii papiloma

Se crede ca studiul este primul de acest fel, efectuat pentru a gasi o modalitate de interventie eficienta si sigura terapeutic pentru curatirea infectiei deja intervenite cu papilomavirusul uman cervical. Cercetatorii au evaluat eficacitatea a doua interventii cu compusi vegetali in eliminarea infectiei HPV din colul uterin al femeilor la care s-a determinat ca au infectiei HPV prin teste HPV ADN PCR si frotiu cervical, dar a caror conditie nu progresase remedii papiloma pana la neoplazie cervicala de grad inalt pre-cancer cervical.

Please wait while your request is being verified...

Prima interventie utilizata a fost o crema poliherbala cu compusi proveniti de la mai multe plantecontinand extracte de curcumina, reetha, amla Emblica officinalis si aloe vera, cunoscuta sub numele comercial de Basant. Cea de-a doua interventie a fost cu capsule vaginale de curcumina.

remedii papiloma

Celelalte doua grupuri placebo au primit fie o crema vaginala placebo, fie o capsula vaginala placebo. Toti cei de subiecti au primit instructiuni pentru a utiliza o aplicare a produsului in fiecare zi pentru 30 de zile consecutive, cu exceptia perioadei menstruale.

remedii papiloma

La sapte zile dupa ultima aplicare au fost chemate pentru a repeta testul HPV, citologic si colposcopia. Nu au fost notate evenimente adverse grave.

Tratament natural HPV, papilloma virus uman

Deci sansele de vindecare sunt date de regresul natural al modificarilor celulare anormale asociate HPV asa-numitele leziuni precanceroase precum majoritatea infectiilor virale auto-limitatoare. Data fiind larg raspandita convingere ca infectia HPV remedii papiloma o afectiune letala impotriva careia avem doar vaccinarea remedii papiloma asteptarea plina de speranta ca aceasta sa ne apere, aceste ultime studii ne incurajeaza sa recunoastem atat puterea corpului uman cat si aliatii naturali vegetali care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea, in ciuda constantei amenintari a infectiei.

I have HPV!?

In realitate, rezultatele interventiei nu sunt surprinzatore, date fiind cercetarile bine stabilite ce indica valoarea curcuminei ca agent anticancerigen.

Nu doar ca puternicul polifenol al turmericului a fost remedii papiloma in mod cuprinzator remedii papiloma proprietatile lui anticancerigene in mai mult de de tipuri diferite de celule canceroase, dar baza de date GreenMedInfo contine 11 studii specifice asupra proprietatilor anticancerigene ale curcuminei in cazul cancerului de col uterin, care pot fi vazute aici in lb.

Surse utilizate:.

Mai multe despre acest subiect