Parazitii stiri. stiripesurse.ro

parazitii stiri

Cu care sa încep?

parazitii stiri

Parazitii stiri ora de desene În care vizionezi gesturi obscene, Diferite fenomene, De gen: Te lasa fara oxigen, Ti-ating un punct erogen, Când îi sar unei vedete tâtele din sutien. Io am altele pe parazitii stiri V-ascult oral Sa pot sa ma rup legal. Aud de bagaboante care sug pula la soferi sub cer, Ar trebui sa ma-ngrijorez sau sa ma fac sofer?

parazitii stiri

Vorbiti la stiri în nestire De vesnica preamuire A unei tinere care cere despagubire. Pai bine! P-asta o-nteleg, Dar ala de fute octogenara, care-i treaba?

parazitii stiri

Era omul bolnav psihic sau arata prea bine baba? Limba-n pizda, copii, a fost descoperita cu-adevarat Cu mult înainte de limbajul articulat. De fapt sa-mi platiti drepturi de autor când faceti acest comunicat Ca va cred în stare sa o spuneti într-un show parazitii stiri.

parazitii stiri

Refren x2 "Parlamentul a votat aseara o lege care interzice posturilor TV difuzarea stirilor nejustificate. Va reamintim ca în aceasta categorie intra acele stiri prezentate exclusiv de dragul rating-ului, care afecteaza dezvoltarea psihica si morala a societatii, prejudiciaza demnitatea umana, aduc ofensa convingerilor sexuale, religioase sau politice ale telespectatorilor sau parazitii stiri care stimuleaza comportamente daunatoare sigurantei populatiei si mediului.

Stirile continua.

parazitii stiri

Mai multe despre acest subiect