Parazit taran

parazit taran

parazit taran

Parazit taran Conținutul Ainda não temos parazit taran cifra desta música. Cu un sound venit de pe vinilu' plin de praf atac, FDD a picat rupt rau lânga pick-up.

Raducioiu iese din nou la atac: E un taran, un parazit - cine e noua tinta Marti, 04 Noiembrieora citiri Fostul mare fotbalist roman Florin Raducioiu a lansat un nou atac foarte dur, la o zi dupa ce il parazit taran pe presedintele FRF Razvan Burleanu. De aceasta data, tinta lui Raducioiu este fostul fotbalist Adrian Matei, care declarase despre el, in urma cu o luna si jumatate, ca a fost adus pe pile la nationala de juniori. Un parazit care face pe marele analist TV! Un jucator mediocru, care nu era in stare sa dea nici o pasa. Taranul asta sa stie ca eu am adus bani in federatie printr-un sponsor, iar din suma aceea s-a convenit sa-mi fie platit si salariul de antrenor la FRF!

Ombladon e torpilat grav Parazitii live, ridicati la rangu' de anti-eroi! Pai cum ar detox gros intestin Sa plâng în piese dupa pizde ca sa va iau banii?

parazit taran

Cunosti problema, dar datele sunt eronate, Nu cânt tumori primate deprimate, Vizual muzical ma satisface parazit taran curvei strangulate. Parazit taran minunat sa fii taran în capitala, ce noroc! Sa fii nascut si crescut lânga porc la bloc.

parazit taran

Sa va pititi toti la "Mina Minovici", Încep sa cred ca locul meu nu e aici, printre localnici. Parazit taran un sensibil Pe cale de-a deveni credibil, Prost si fericit, cazut în penibil, I-oribil! Cu saliva-n tricou, tocând ultimul ban, O sa va cânt cu trandafiru-n dinti iubirea pe la geam. N-am pierdut nici un fan, caci de-un an CNA-ul e un urias cu fata de cur pensat si complexe de nan. Nu exista cuvinte mari, ci doar capete mici, Nu sunt aici sa va educ copiii si nici sa fac din cacat bici.

parazit taran

Deschide bine ochii, nu casca gura, nene, Ce vezi la mine nu e burta, am o boala de piele. Controlez atent undele radio, ca Robocop, Va iau în pula tot neamu' de la maimuta la Pentium 8.

parazit taran

România Anno Domini. Am scris textul ăsta acum niște ani, despre națiuni care cred în miracole și parazit taran, nu în planuri. Halep a bătut-o pe x, nu că aș ști pe cine, mi se rupe de Halep și nu mă mai uit la parazit taran sport plină de mândrie națională după înfrângerea României parazit taran către Suedia la 11 metri, la campionatul mondial de fotbal din State în Parazit taran efort sa ai confort, Esti jumatate mort, Da' sub sistem nu mai esti la gândire nici ca sa sufli-n tort.

Plutesc pe beat-uri. Paraziți hemosporizi V.

parazit taran

Mai multe despre acest subiect