Detoxifiere digitală

Detoxifiere digitală: conectarea cu lumea reală

Chiar dacă ne-am dori să o evităm, este imposibil.

Acum aproape fiecare copil deține un smartphone sau o tabletă pe care le butonează toată ziua. Soluția: digital detox camp. Dependența de tehnologie apare fără ca cineva să realizeze, cu consecințe precum probleme de socializare în viața reală, probleme de sănătate, insomnii și multe altele.

detoxifiere digitală

Această problemă pare să aibă o rezolvare, deoarece în mai multe țări s-au implementat așa-zisele tabere de detoxificare digitală digital detox camp. Ce înseamnă digital detox camp?

detoxifiere digitală

Nu este nimic complicat. Este doar o tabără ca oricare alta am putea detoxifiere digitală, însă în perioada petrecută acolo persoanele se abțin în mod voluntar să folosească tehnologia.

Ce e extra în acest mediu, este faptul că persoanele dispun de un detoxifiere digitală sau un consilier cu care să discute problemele legate de tehnologie. Care sunt beneficiile? Copiii care merg în astfel de tabere au parte de activități care îi ajută să se reconecteze cu viața reală, astfel că redescoperă interacțiunea cu alți copii în afara mediului online.

Ce este detoxifierea digitală

În plus iau parte la foarte multe activități distractive care îi ajută în dezvoltarea personală. Ce diferențe sunt într-o tabără oarecare și cea de detoxificare? Diferențe nu sunt foarte multe, însă în digital detox camp nu este permisă tehnologia. Copiii trebuie să renunțe la telefoane și tablete, astfel încât acest lucru să devină o detoxifiere digitală și să se diminueze obiceiul de a detoxifiere digitală telefonul în orice moment.

detoxifiere digitală

Reset Summer Camp O astfel de tabără este și Reset Summer Campcare are un program de detoxifiere digitală de 4 săptămâni. Reset Summer Camp oferă un program complet, găzduit de mai multe campusuri universitare din SUA, care oferă o atmosferă plină de distracție în tabăra de vară.

Participanții sunt capabili să elimine dependența de ecran și să învețe cum să se detoxifiere digitală, deoarece participă la terapii individuale și de grup.

  1. Celebru om de afaceri, dat în urmărire după condamnarea definitivă Smartphone-urile au devenit o parte integrantă a vieții noastre, înlocuind o grămadă de alte gadgeturi, inclusiv playere media portabile, camere digitale simple, sisteme GPS pentru autoturisme, console de joc portabile, ceasuri cu alarmă, asistenți personali și multe altele.
  2. Îl avem pe telefon, laptop sau tabletă.

În această tabără copiii învață cum să fie ordonați, să își gestioneze timpul, să-și planifice masa, să facă cumpărături inteligent, să gătească singuri, să își spele hainele și chiar cum să își creeze o afacere.

Mai multe despre acest subiect